نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش بهار زاگرس به نقل از «نشریه سلامت هاروارد»، متخصصان تغذیه و پزشکان ارتوپدی توصیه میکنند که افراد برای تقویت مفاصل، در تغذیه روزانه خود مصرف گروههای غذایی زیر را مدنظر قرار دهند:
امگا-۳: ماهیهای چرب مانند سالمون و ساردین، دانههای کتان و گردو منابع غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که با کاهش التهاب مفاصل میتوانند درد و سفتی ناشی از آرتروز را کاهش دهند.
کلسیم و ویتامین D: شیر، ماست، پنیر و سبزیجات دارای برگ سبز با استحکام بخشیدن به استخوانها از فشار روی مفاصل جلوگیری میکنند.
پروتئین: منابع پروتئینی مانند گوشت مرغ و تخممرغ نیز به بازسازی بافتهای مفصلی کمک میکنند.
میوهها و سبزیجات ضدالتهاب: توتها، گیلاس و سبزیجات سبزرنگ با دارا بودن ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی خود میتوانند آسیبهای مفصلی را تسکین دهند.
منیزیم و روی (زینک): مغزها، دانهها و حبوبات منابع مهم این ماده معدنی هستند که در سلامت عضلات و بازسازی بافت مفاصل نقش دارند.
ادویهها و گیاهان دارویی: به عنوان مثال زردچوبه و زنجبیل با اثرات ضدالتهابی خود میتوانند به کاهش درد و التهاب مفصل کمک کنند.
به گفته «انجمن آرتریت آمریکا»، متخصصان توصیه می کنند که علاوه بر مصرف مواد غذایی مفید، رعایت سبک زندگی سالم، حفظ وزن متعادل و انجام ورزشهای منظم تقویتی و کششی نیز برای سلامت و حفظ انعطاف پذیری مفاصل ضروری است.
عملیات بازیابی، تعویض و نصب مجدد قطعات رشته شلنگ بیرونی (OUTER HOSE STRING) پایانه صادراتی SBM توسط متخصصان تعمیرات زیر آب شرکت نفت فلات قاره ایران در منطقه عملیاتی لاوان انجام شد.
در دهمین اجلاس سراسری «نشان عالی مدیر سال»، نشان عالی مدیر سال به مهندس حسن شهرویی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون، اعطا شد.
روابطعمومی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون در بیستودومین دوره جشنواره برترینهای روابطعمومی ایران موفق به کسب دو عنوان برتر شد.
یک مطالعه جدید از دانشگاه فلایندرز اطلاعات تازهای درباره اینکه چگونه دو نوشیدنی محبوب جهان، قهوه و چای، میتوانند بر سلامت استخوان زنان مسن تاثیر بگذارند ارائه کرده است.
Δ