نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش بهار زاگرس،دارچین میتواند در طول زمستان از کاهش علائم سرماخوردگی گرفته تا گرم نگه داشتن بدن، سلامت کلی را تضمین کند. ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین حاوی ۶ کالری، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر غذایی، ۰٫۱ گرم قند، ۰٫۱ گرم چربی، ویتامینهای کا و ای، ۲۶ میلی گرم کلسیم، ۰٫۴ میلی گرم منگنز، ۱ میلی گرم منیزیم و ۱۱ میلی گرم پتاسیم است.در این مطلب به فواید چای یا جوشانده دارچین در فصل زمستان میپردازیم.
گفته میشود که دارچین دارای خواص گرم کننده ذاتی است که آن را به یک افزودنی ایده آل برای روزهای زمستانی تبدیل میکند. این ادویه باعث گردش خون بهتر میشود و با افزایش گرما در بدن به مبارزه با هوای سرد کمک میکند.
دارچین حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک کند. گنجاندن جوشانده دارچین در رژیم غذایی ممکن است به سلامت کلی سیستم ایمنی بدن کمک کند.
گفته میشود دارچین ممکن است با تنظیم سطح قند خون و ایجاد احساس سیری به کنترل وزن کمک کند. گنجاندن آب دارچین در رژیم غذایی میتواند باعث سرعت متابولیسم شود که بیشتر به کاهش وزن کمک میکند.
همچنین گفته میشود که دارچین به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح قند خون کمک میکند. مصرف جوشانده، چای یا آب دارچین ممکن است برای افرادی که به دنبال کنترل سطح قند خون هستند مفید باشد.
خواص ضد میکروبی دارچین آن را به یک ادویه ارزشمند تبدیل میکند که به مبارزه با عفونتهای زمستانی کمک می کند. مصرف منظم دارچین در صبح ممکن است به دفاع بدن در برابر عوامل بیماری زا کمک کند.
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب در بدن کمک کند. آنتی اکسیدانها نقش مهمی در حمایت از سلامت کلی دارند.
طبق گزارش کتابخانه ملی پزشکی هند، عصاره آب دارچین دارای اثر ضد التهابی است. طبق این مطالعه، شاخههای دارچین ترکیباتی مانند ترانس سینامالدئید، اکسید کاریوفیلن، اوژنول، ال-بورنئول دارد که دارای فعالیت ضد التهابی هستند.
رژیمهای غذایی پرطرفدار هر چند در نگاه اول ممکن است جذاب به نظر برسند و کاهش وزن سریع را به دنبال داشته باشند اما در پس این جذابیت خطرات پنهانی وجود دارد که سلامتی افراد را تهدید میکند.
متخصص روانپزشکی گفت: این افراد همیشه در حالت آماده باش به سر میبرند، گویی منتظر خطر هستند و مدام مضطرب هستند و به سختی به خواب فرو میروند و به طور کلی بیقرار و ناآرام هستند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از افزایش خطر بیماریهای زئونوز مانند هاری، تب مالت و تب خونریزیدهنده کریمهکنگو هشدار داد.
دانشمندان دریافتهاند که مصرف بیش از حد لبنیات ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب و کابوس شبانه شود؛ زیرا نفخ یا درد معده در طول شب بر خوابهای افراد تأثیر میگذارد.
Δ