برداشت چای ترش از مزارع گتوند

سرپرست جهاد کشاورزی گتوند از آغاز برداشت گیاه دارویی چای ترش در این شهرستان خبر داد.

به گزارش بهار زاگرس، احمد حفیظی اظهار داشت: هرساله چای ترش در اردیبهشت ماه کشت و در آبان ماه برداشت می‌شود و کشاورزان شهرستان گتوند درحال برداشت این گیاه دارویی ارزشمند هستند.

وی افزود: چای ترش یک گیاه گرمسیری با نیاز آبی کم است که می‌شود به عنوان یکی از کشت‌های جایگزین نقش مهمی در اصلاح الگوی کشت و صرفه جویی در منابع آبی داشته باشد.

حفیظی تصریح کرد: چای ترش که به چای قرمز نیز معروف است و دارای خواص دارویی بوده و در کاهش قند خون، فشار خون، درمان بیماری‌های کبدی و کنترل کلسترول خون موثر است.