نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش بهار زاگرس، خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید. به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟
علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت.
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می کند و این موضوع اصلا خوب نیست.
زیادهروی در مصرف پنیر به واسطه چربی زیاد و واکنش التهابی به چربیهای اشباع شده در ترکیب هورمونی محصولات لبنی و خطر آلودگی باکتریایی ممکن است عوارض جانبی بسیاری برای بدن داشته باشد.
به گزارش حاشیه خبر، زیادهروی در مصرف انواع پنیر میتواند عوارض جانبی زیادی داشته باشد و سلامت بدن را تحت تأثیر قرار دهد که برخی از آنها عبارتند از:
خوردن زیاد پنیر در کوتاهمدت باعث ناراحتی و نفخ و مصرف بیش از حد آن در طولانیمدت منجر به یبوست مزمن میشود.
خوردن بیش از حد پنیر میتواند شما را در معرض بیماری قلبی قرار دهد، زیرا سطوح بالای سدیم، فشار خون را افزایش میدهد. همچنین چربی اشباعشده پنیر در بالا رفتن کلسترول بد نقش دارد.
برخی افراد ممکن است در نتیجه مصرف بیش از حد پنیر دچار جوشهای پوستی یا تشدید آکنه شوند. این اتفاق را میتوان به هورمونهای موجود در لبنیات نسبت داد که میتوانند تولید سبوم را تحریک کرده و منافذ پوست را مسدود کنند.
پنیر حاوی چربیهای اشباعشده است و این موضوع با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان میدهد که بین مصرف لبنیات از جمله پنیر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات و پستان ارتباط وجود دارد.
آیین رونمایی از پوسترهای «رویداد میراث دفاعمقدس و گردشگری مقاومت» و همچنین «نهمین نشست ملی گردشگری مقاومت» باحضور برخی شخصیتهای برجسته در محل ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان برگزار شد.
"روابط عمومی" جایی ست که رسالتش شنیدن، فهمیدن، بیان کردن و ترویج همدلانه زیستن در سازمان و همزیستی با جامعه است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی فرا رسیدن 27 اردیبهشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت.
رییس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با صدور پیامی فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
Δ