نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش بهار زاگرس، یکی از اقداماتی که می توانید به جای بیکار نشستن در خانه انجام دهید، درست کردن یک ماده غذایی سالم برای روز بعد است که کار شما را جلو بیندازد. بعضی از مواد غذایی هستند که نمی توان برای روز بعد درست کرد زیرا این غذاهای مانده خطرناک هستند و باعث ایجاد بیماری می شوند.
تخم مرغ حاوی سالمونلا است. روش های پخت تخم مرغ به این گونه است که شما باید حرارت ملایمی برای یک مدت زمان کوتاه به آن بدهید که ممکن است باکتری ها را از بین نبرد. نگه داشتن تخم مرغ در دمای اتاق برای هر مدت زمانی عامل ایجاد رشد باکتری در آن می شود و سطح آسیب رسانی آن به مرور افزایش پیدا می کند. پس بهتر است تخم مرغ ها را تازه مصرف کنید و حتی به صورت پخته شده هم آنها را زیاد نگه ندارید.
سیب زمینی در محیط های گرم تر و مدت زمان طولانی تر از تخم مرغ، می تواند عاملی برای ایجاد بیماری باشد. پس باید آن را در جای خنک نگه دارید زیرا باکتری ها در محیط کم اکسیژن روی سطح سیب زمینی زنده باقی می مانند و وارد بدن خواهند شد.
اسفناج همانند چغندر یکی دیگر از غذاهای حاوی نیترات است. برای این که نیترات از این مواد غذایی به بدن شما منتقل نشود، بهتر است اسفناج را خام مصرف کنید و یا اگر آن را پختید، همان لحظه مصرف کنید.
بعضی از موادغذایی هستند که بعد از مدتی سم تولید می کنند. مثلاً برنج مانده می تواند میکروارگانیسم های زیادی داشته باشد که در دمای اتاق تعداد آن ها افزایش پیدا می کند. پس اگر قرار است برنج بپزید و بعد مصرف کنید، هر چه سریع تر آن را داخل یخچال بگذارید.
مرغ خام مانند تخم مرغ حاوی سالمونلا است و زمانی که در دمای اتاق قرار بگیرد، عاملی برای رشد باکتری خواهد بود. اگر بعد از مدت زمان طولانی آن را داخل مایکروویو بگذارید هم نمی توانید آن را به یک ماده غذایی سالم تبدیل کنید. علاوه بر این از طرفی چنانچه پیش از این هم گفته شده مصرف مجدد مرغ پخته شده و سرد شده توصیه نمیشود.
روغن زیتون، روغن کانولا، روغن بذر کتان و دیگر روغن های دانه های گیاهی سرشار از چربی های امگا ۳ و دیگر چربی های غیر اشباع هستند که فواید زیادی دارند اما به دما حساسیت نشان می دهند. حرارت دادن و یا دو بار گرم کردن غذایی که حاوی این روغن هاست، عاملی برای ناپایدار شدن آن ها می شود و برای بدن مضر است.
غذا های چرب را نباید دوبار گرم کنید، مثل سیب زمینی سرخ کرده که اصلاً نباید دوبار گرم شود زیرا عوامل باکتریایی در آن افزایش پیدا می کند اما اگر مجبور هستید آن ها را گرم کنید، باید دما را به کم ترین حالت ممکن برسانید.
غذای رستورانی اصلا غذای مناسبی برای نگهداری نیست. غذای رستورانی به اندازه کافی نمی تواند در برابر رشد باکتری و میکروب مقاومت کند و معمولاً مناسب برای نگهداری داخل فریزر هم نخواهد بود. پس بهتر است این غذاها را در همان رستوران مصرف کنید و برای فردا نگه ندارید.
ماهی تازه حاوی امگا های بسیار سالم است اما خطر تولید سم در آن وجود دارد و به راحتی خراب می شود. باکتری موجود در ماهی مانده در دمای بسیار گرم به سرعت رشد می کند؛ حتی دمای اتاق هم آن را به هم می ریزد. هرگز ماهی را بیش از ۲ ساعت داخل یخچال و فریزر نگذارید و آن را تازه مصرف کنید.
هدایت تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در لیگ ۲ کشور به پاشازاده سپرده شد.
قطعی های گسترده برنامه ریزی شده اینک به یک امر عادی برای شرکت توزیع برق خوزستان تبدیل شده و خاموشی گاه تا 2 نوبت و هر نوبت یک و نیم تا 2 ساعت در طول روز برای شهروندان اعمال می شود، یک بار در صبح و بار دوم در هنگام ظهر و بعدازظهر. امری که با توجه به نقش انرژی الکتریکی در زندگی روزمره کنونی و استفاده تقریبی همه وسایل و تجهیزات روزمره زندگی از این انرژی، موجب مختل شدن زندگی شهروندان، به خطر افتادن سلامتی آنها خصوصاً بیماران، آسیب جدی به وسایل و تجهیزات خانگی خصوصاً وسایل سرمایشی و در نهایت اعتراض گسترده شهروندان شده است.
عضو هیات رئیسه و نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان،هفتکل،لالی و اندیکا در مجلس، با انتقاد از تخصیص ناکارآمد تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۵، از سوءاستفاده دلالان و اثرات منفی آنها بر بازارهای مالی و کسبوکارها خبر داد و خواستار تغییر رویکرد در هدایت این منابع به سمت بنگاههای متوسط و مولد شد.
مستر کارت مجازی نسخهی دیجیتالی از کارت اعتباری واقعی محسوب میشود که اطلاعاتی مانند شماره کارت، تاریخ انقضا و کد CVV دارد. این کارتها معمولاً موجودی واقعی ندارند و فقط برای کارهایی مثل ثبتنام در سایتهای خارجی، فعالسازی اپل آیدی، یا حتی ساخت حساب در سرویسهایی مثل پیپال و آمازون مورد استفاده قرار میگیرند.
Δ