نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه علم و فناوری پایگاه بهار زاگرس، چتباتها ممکن است راحت و قابل اعتماد به نظر برسند، اما کارشناسان نسبت به وابستگی بیش از حد به آنها، به ویژه در موضوعات حساس مانند مشاورههای پزشکی هشدار میدهند.
مطالعات اخیر نشان میدهند که افراد بیشتری به هوش مصنوعی (AI) برای راهنمایی گرفتن روی آوردهاند.
گزارشی از نیویورک پست به دادههای کلینیک کلیولند اشاره میکند که نشان میدهد از هر پنج آمریکایی، یک نفر از چتباتها و هوش مصنوعی برای مشاورههای پزشکی کمک گرفته است.
همچنین، یک نظرسنجی از تیبرا در سال گذشته نشان داد که نزدیک به ۲۵ درصد از آمریکاییها چتباتها را به درمان سنتی ترجیح میدهند. با وجود این افزایش وابستگی، کارشناسان به شدت توصیه میکنند که از اشتراکگذاری اطلاعات شخصی یا پزشکی با چتباتهای هوش مصنوعی خودداری کنید.
در ادامه، ۷ چیزی که هرگز نباید به چتباتهای هوش مصنوعی بگویید یا از آنها بپرسید، ذکر شده است:
هرگز اطلاعات شخصی خود مانند نام، آدرس، شماره تلفن یا ایمیل را با چتباتها به اشتراک نگذارید. این اطلاعات میتواند برای شناسایی شما و پیگیری فعالیتهایتان استفاده شود.
به هیچ عنوان اطلاعات مالی خود مانند شماره حساب بانکی، شماره کارت اعتباری یا شماره تأمین اجتماعی را با چتباتها در میان نگذارید. این اطلاعات میتواند برای سرقت هویت یا پول شما استفاده شود.
رمزهای عبور خود را با چتباتها به اشتراک نگذارید. این اطلاعات میتواند برای دسترسی به حسابهای شما و سرقت دادههایتان مورد استفاده قرار گیرد.
هرگز رازهای بسیار خصوصی خود را با چتباتها در میان نگذارید. اعتماد کامل به چتباتها میتواند برایتان گران تمام شود! چتباتها انسان نیستند تا رازهای شما را حفظ کنند.
هوش مصنوعی پزشک شما نیست، بنابراین هرگز به مشاوره پزشکی هوش مصنوعی تکیه نکنید. اولویت با توصیههای پزشک متخصص است. جزئیات سلامتی خود را نیز به اشتراک نگذارید.
بیشتر چتباتها محتوای صریح را فیلتر میکنند، بنابراین هرگونه محتوای نامناسب ممکن است منجر به مسدود شدن شما شود. همچنین فراموش نکنید که اینترنت هیچ چیزی را فراموش نمیکند و ممکن است این محتواها در آینده ظاهر شوند.
به یاد داشته باشید که هر چیزی که به چتباتها بگویید میتواند ذخیره شده و احتمالاً با دیگران به اشتراک گذاشته شود. بنابراین هرگز چیزی را که نمیخواهید بقیه مردم جهان بدانند، با چتباتها در میان نگذارید.
در نهایت، توسعه چتجیپیتی-۵ (GPT-5) توسط اوپن اِیآی (OpenAI) اخیراً با مشکلات دادهای و هزینههای بالای محاسباتی مواجه شده است. با وجود تلاشهای گسترده برای توسعه و آموزش، این پیشرفتها انتظارات را برآورده نکرده و نگرانیهایی درباره زمانبندی و قابلیت اجرای پروژه ایجاد کرده است.
آیین رونمایی از پوسترهای «رویداد میراث دفاعمقدس و گردشگری مقاومت» و همچنین «نهمین نشست ملی گردشگری مقاومت» باحضور برخی شخصیتهای برجسته در محل ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان برگزار شد.
"روابط عمومی" جایی ست که رسالتش شنیدن، فهمیدن، بیان کردن و ترویج همدلانه زیستن در سازمان و همزیستی با جامعه است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی فرا رسیدن 27 اردیبهشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت.
رییس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با صدور پیامی فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
Δ